Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har världen vetat om sen Kain slog ihjäl Abel...men nu är det bevisat


den blinda råttan



Kbt tar nu ytterliggare ett steg
i utvecklingen och påstår att
"vi i grunden är känslosamma,
irrationella och oerhört
mänskliga
människor"


det kommer att ta mänskligheten på sängen
tro mig


Anna Kåver kommer dessutom
för dem som inte riktigt vill tro
på dessa sensationella nyheter
att hålla en kurs i Lund i ämnet
som helt slumpmässsigt...
random på vetenskapligt språk ...
bygger på hennes egen bok
"Himmel, helvete och allt däremellan"


bara 1 875 pix


åh guuuuuuud va häftigt !!!!!!!




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 17:58



Bookmark and Share


  walborg
Hjulet måste alltid skapas på nytt och på nytt - man blir litet trött med åren. Kbt är en liten del i den psykodynamiska verkligheten om människans utveckling som man gjort till den enda rätta behandlingen i rent konkurrenssyfte - enklare med inlärningsteorin än en komplex verklighet.
2011-04-19

  Herr Funderare
Wow, vilket nyhet Kbt kommer med....
Mänskliga människor?!
Undra hur mycket pengar de forskarna får betalt för att komma fram till detta? *skrattar*
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP