Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en fejkad vänstermiljöpartist med hippie-tendenser

Jag är en fejkad vänstermiljöpartist med hippie-tendenser och oliktänkande, med världsomvälvande åsikter och trasiga skor. Jag åker kollektivt, jag bor i hyreslägenhet och jag talar strunt. Mina skor var det hål i länge innan de slängdes. Men trots detta spottar jag ut ett stort tuggummi i varje gathörn och delar läppstift med någon stackars kanin. Jag är en fejkad vänstermiljöpartist med hippie-tendenser. Men jag är inte perfekt. Jag stavar som en Gud men slarvar med mitt liv. Och jag är feg nog men stark nog att ännu inte ha tagit mitt sista kliv.




Fri vers av En anledning
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-19 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag älskar den här ren innehållsligt. Du anar inte vad jag känner igen mig! För en lång tid gjorde det att det kröp i mitt skinn, jag var en åsiktshycklare. Men det man står för står man för och det måste man få ge uttryck för utan att själv alltid leva inom gränserna för det.

Som dikt önskar jag radbrytning för att hitta rytm i den. Men den funkar fint som prosalyrik
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning