Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tänker på mig

jag hör hur han smeker hennes arm
hon gillar det men han tvekar
ryggar tillbaka, tar något steg bakåt

han tänker på mig

hon frågar om något är fel
han skakar på huvudet och vänder sig om
hon tar några steg framåt

han kysser hennes hals
men hans hjärta blöder för mig
han bor under hennes tak
äter av hennes mat

men han tänker på mig

de ligger i hennes säng
nära, inträngda och varma
hårda, mjuka och våta

han säger att han älskar henne

fast jag vet
att han tänker på mig




Fri vers av En anledning
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-19 19:51



Bookmark and Share


  Nikatta
aldeles precis så
2011-04-27

    ej medlem längre
Vackert diktat. Berättar-jaget är svårtolkat. Är det ett ledset och svartsjukt eller nöjt och hämdlystet? Kanske apatiskt eller från ovan? Dikten ger mycket att tänka på - jag gillar det.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning