Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fara för sig själv

Ett dåligt umgänge för sig själv kan någon tycka

Borde befrias från sig

åtminstone tidvis

integreras i en social ordning

Få bli litet socialt engagerad

gärna habiliterad

inte bara vandra kring fullt fri

i tron på en attraktiv personlighetsstörning

Här skall inte slumras bort utan eftertanke på tanken efter




Fri vers av Anita Hanssen
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-20 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen