Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart, vit

Spinner så sött,
spinner så trött.
Tittar på dig där du ligger
och sover,
ligger där på köksgolvet,
brer ut dig lite extra då
soljuset glimtar in mellan
gardinerna.
En go vän för oss du var
en vän vi ej har kvar.
Dina tassar,
svarta och vita,
hela du var svart och vit.
Dina härliga hyss du alltid hade för dig,
som vi tokiga då och de blev över.
När man låg med tårna på badkarskanten,
försjunken i tankar i skumbad.
Aaaajjjj...då var du där och jagade tår,
ditt stora nöje.
Eller när du fick dina ryck och for
så mattor flög överallt,
högt och lågt.
Saknad du är hos oss, du goa härliga Oliver.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 22:13



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Har du också haft en katt? Den jag har nu heter Oliver.
2011-04-23

  anits VIP
Vackra rader, jag förstår och
känner igen din saknad
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77