" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"är man inte gaddad  i en studio, så är man inte gaddad... "




vill underground igen...

Opportunist sedan födseln...

... ej önskad någonstans! Ifrågasätter alla sanningar och regler.

Tillhör inte någon klubb för inbördes beundran! Slickar aldrig arslen.

Varit med överallt. Smakat det mesta. Och insett att alla är så förbannat enkelspåriga.



Allt skall vara så rent, så korrekt, så djävla mycket kassaindrivande som möjligt.

Numera bär man inte en gaddning, utan mer en kliché av vad alla tycker är snyggt.

- ååh jag köpte ett par 5000 kronors jeans..
- Och jag en tiotusen kronorsgaddning..

Märkes/kändis hysterin får mig att vilja hoppa från taket, så jag når underground igen ...

.. saknar det råa, nakna, naturliga, smutsiga. Saknar ärligheten i konsten.

Tyvärr.. är även tatuerings världen  för nischad, blind och hysterisk för mig.

ciao!




Fri vers av queenia
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-20 11:37



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det här applåderar jag! "Märkes/kändis hysterin får mig att vilja hoppa från taket, så jag når underground igen ... "
Hur många vågar hoppa idag?
2011-04-20

  kirsti ylinikka VIP
Jag fattar inte riktigt, men gillar att vilja hoppa från taket för att nå underground igen!
2011-04-20

  PPQ
love it det här är en text att lägga på minnet
2011-04-20

  cilax VIP
Texten lämnar mig förvirrad
Det kanske är meningen
Det kanske din förvirring jag anammar
Vill säga att jag tycker om texten.
Att göra någon förvirrad som en reaktion helt ok, t.o.m. fint
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia