Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. bänken betyder så mycket för mig


SVÅRT

tänk att det ska vara så svårt
att det inte ska gå att förstå
att jag vill byta läkare
när förtroendet
för den har haft
länge nu
inte finns kvar

telefonsamtal om provsvar
som jag redan fått
tid för provtagning
som jag också
har fått

en ny läkartid
hos den läkaren
jag inte vill ha
det kom med posten idag

hur svårt kan det vara
att förstå
att jag vill ha min nya läkare
är det kanske ett försök
att gottgöra alla misstag

jag vet inte någonting
just nu
den tid jag fått passar inte heller
då ska jag ut och åka buss
och det tänker jag inte missa

så nu ska jag ta brevet
med mig
och åka till
vårdcentralen
för att få allt utrett
så jag kan få lugn och ro
nu i vår
och under
sommaren som kommer



anits 20 april 2011






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-20 12:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag börjar misstänka att många av de nuvarande problemen inom vårdsektorn beror på nedskärningarna och indragningarna.
2011-04-22

  Eva Helene VIP
Hoppas du fick lön för mödan på vårdcentralen!
2011-04-20

  Bibbi VIP
Lycka till!
2011-04-20

  Anya VIP
Svårt när det blir fel, jag tror det blivit ett missförstånd och hoppas det går att ordna till.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP