Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljuset av blixten

En lätt beröring
Det var allt som krävdes
Läppar som snuddade vid varandra helt lätt
Så snabbt
Nu vet alla
Hon älskar honom
Han älskar henne




Fri vers av Tovan_
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-20 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_