Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt som vissa andra jag skriver, så just nu är jag inte förälskad.


FÖRÄLSKAD

Valsar runt bland
prästkragar och vallmo
plockar till en bukett

svansar runt bland
myggor och flugor
höjer buketten
mot skyarnas land

förälskad av våren

av en man
som viskat mitt namn

han kysser min kropp
från topp till tå

förälskad och upprymd
för vad han har gett

det susar bland säven
in bland röda små stugor

han kysser mina fötter
min högra hand
kastar en blick
fångar mig i sin famn

förälskad och trogen

valsar omkring bland
blommor och blad
förälskad på nytt

en ny vår har kommit
dansar runt bland
sötaste anemoner
en doft som är söt och mogen

åh, vad jag känner mig glad

glad att min förra kärlek flytt.

Förälskad igen

förälskade demoner
tunna och fagra i natten

förälskade är alla
gungande vatten

en vårflod sjunger
om sin kärlek
valsande, svansande, dansande
bland blommor och blad

förälskad i mig själv behöver jag
vara mer därför att förälskelsen
gör mig så himla glad!




Fri vers av demonsson
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-20 21:33



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
du delar med dig av något härligt, härligt - och förälskelser kommer igen!
2011-04-21

    ej medlem längre
Glad och levande!
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson