Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mödrar...


Moderskap (2011)


Du som kom mig att bli en moder...
uppfostrade mig och stod emot min frigörelse..
lärde ut av generationer och sakta formade du mig..
....men, du rycktes ifrån mig alltför tidigt...

..jag älskade ju dig,
..allting till trots...
.min fostermoder..
..min moder du var i allt...

Hon som de fakto är..
skänkte bort mig för en flaska..
jag var blott en månad..
kommer aldrig att bli...

..en moder...




Prosa av Järnkatten
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-20 21:41



Bookmark and Share


    Yarissa
Fin text som berörde!
Moder eller icke moder- Du blev en klok man!
2011-04-21

  Linda CH VIP
Det gör så ont att läsa att livet kan bli så tragiskt! Samtidigt fick du den kärlek du förtjänade av en annan mamma. Fint berättat.
2011-04-21

  lisa"puzzle"svensson
för sanna mödrar kommer moderskapet naturligt och är inte beroende av en livmoder
2011-04-21

  stenhur VIP
Fint att du hedrar den som gav dig kärlek. Kärlek är trots allt det viktigaste här i livet.
2011-04-21

  mare VIP
Din text berör starkt..
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten