Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknaden är lika stor idag som igår en röst som inte hörs


Adjö, vi ses kanske i nästa liv...

Vägen där inget finns som väntar
totalt främmande med en rädsla på topp
men ett måste för överlevnad, för lycka

En sorg ett avslut
ett eget val till följd av andras idioti

En saknad ett försvinnande
tider att minnas

en kärlek är förlorad där nya band knyts




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 302 gånger
Publicerad 2011-04-20 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria