Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




Det var i vårens skira tid...

det var i vårens skira tid

vi gick tillsammans här bredvid

du tussilagon stack i kragen

när fåren bräkte ut i hagen

och molnen flöt på himlen blå

du tog min hand så varligt så

och kysste ömt på rodnad kind

så ljuvligt som en vårvarm vind

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 202 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-04-21 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ser bilder,känner dofter.Bra.
2011-05-04

  Anna*
Underbar kärleksdikt med det skira nyutsprungna i vårtider ♥
2011-04-22

    ADI Nehlin
underbart vackert..
2011-04-21

  L Patrik W Johansson VIP
I stil med i denna ljuva sommartid
kom jag att tänka på oförhappandes

jag hörde även en pantoum ekande i den här texten
eller varför inte ett kanon om du har någon med dig som läser den högt

Be well,
LPWJ
2011-04-21

  Eva Helene VIP
Det finns ett vackert nostalgiskimmer över denna söta dikt.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra