" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





endast smärta njutning kan ge!

ja

meda ni sitter där och läser

blev jag straffknullad!


Ja,

medan ni tittar på era nattliga sitcoms

så blir jag straffad i lidelse!


Ja,

för att jag dristat mig till att förväxla

nytta md nöje, blev jag straffad!


och kroppen svarar med att

gny,

skrika

ropa

krampa.


För sådan är min lott..

att endast smärta njutning kan ge!




Fri vers av queenia
Läst 487 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-21 01:02



Bookmark and Share


  peter markurth
fin
2011-04-23

    ej medlem längre
ENDAST? Hm...

Bra beskrivet *ler*
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia