Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ge dig de andetag du saknar

Om jag kunde, hade kraften

att ge dig dagen när du vaknar

att ge dig blodet, saften

och andetagen som du saknar...




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 881 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-04-21 04:50



Bookmark and Share


  annalena VIP
Vilken ödmjuk gåva,
Vackert och starkt
Tack
2013-03-11

  sulimaa
Att ge någon de andetag som saknas är nog det vackraste man kan göra ... underbara ord som flätas samman
2013-02-08

  Lajos-Toth
Ola, denna gillar jag!
2011-05-11

    ej medlem längre
Enkel, kort och så precis :D
2011-04-26

  Blåbäret
bara rubriken i sig är underbar
sedan efterföljande utgivande omfattning knäar man ju för...
skapar mersmak
2011-04-21

  Björn Solum
Precis så ska enrimvers vara. Så att man knappt märker rimmen när orden ändå är så sköna. Vackert.
2011-04-21

  Fredric
Så jävla skön känsla du förmedlar. En känsla jag kan känna igen mig i...
2011-04-21

    ej medlem längre
ledsam text , kort men inehållsrik
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP