Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll till

 

 Ge mig en kväll till
att skriva en dikt

Ge mig en kväll till
och jag ska
skriva något vackert
om dagens slut
om skymningen
och om regnet
som stilla faller
utanför

Ge mig en kväll till
och jag ska skriva
vackra ord
om kärlek
och solnedgångar
om dragspelsmusik
på bryggorna
och om vågorna
som stilla slår
mot en strand

Ge mig en kväll till
och jag ska skriva
en märklig dikt
om en märklig kväll

 

P.G 20110421




Fri vers av Peter G VIP
Läst 890 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-21 21:58



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Av någon anledning kommer jag att tänka på Nils Ferlin; inte nödvändigtvis på grund av någon direkt likhet med hans skrivande, men mer en känsla. Känns genomarbetad rakt igenom. gillas!
2020-09-14

  bumerang
Ödesmättat.
Som att inte ta någonting självklart som självklart.
Så blir det ödmjukt. Poetiskt.
En vacker önskan.

2013-07-17

  Lynx63 VIP
Du är mer än bra.
2013-05-03

  Maria T
Fortsätt och skriv
Jag väntar på nästa dikt
2011-04-24

    ej medlem längre
Du råkar skriva något av det bättre tycker jag,som om du äntligen vågar tro på din poetiska ådra!
Jag blir glad när jag läser din text,glad för att jag visste att du förr eller senare skulle visa en del av nordiskhetens skaldekonst!
Applåder-Bokmärke och ett stort tack för en riktigt bra text.
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP