Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dilemmat







Dilemmat

Om livet vore dröm
Jorden bot stationen
varifrån alla dessa
Resenärer

Il Dilemma



Se la vita fosse sogno
la terra stazione di penitenza
da dove tutti questi
Viaggiatori.




Övriga genrer av giovanni casadei VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-07 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP