Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skapade av Emmas fem favoritsaker. Kan ni gissa vilka det är?


Emmas

jag gillar
dina axlar, din
hals
samt trapetsmuskeln
som spänner sig
varje gång du
suckar

jag önskar
så ofta att
jag kunde skriva
ned dig
en text om
hur mina strängar
sitter fast
i ditt stall
och dina
händer
klappandes
min gitarr

någon gång
vill jag vara den
med munnen full
av dig

ibland krävs det
inte ens alkohol
för att ditt hjärta

ska nå mig




Fri vers av En anledning
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-22 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning