Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev om Julias fem favoritsaker. Vilka är de?


Julias

och precis där
hör jag det igen
det som
funnits där så länge
men som ändå
är så
nytt för mig
vi kan dansa
men då känner jag mig
fel
på något sätt
inte riktig

men du tar min hand
och säger
"du dansar bättre än mig"
vilket jag
egentligen inte gör
men du är en fin
människa
och fina människor
ljuger ibland

mitt blod rusar
din kropp
och kyssarna
på min hals
de vindränkta lakanen
vi lyssnar
till vinden utanför
ditt
fönster
tyst


jag skriver
för att kunna andas
en stund
för att kunna leva
en stund
för att kunna
älska

för en sekund




Fri vers av En anledning
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 20:15



Bookmark and Share


  hets
superhedrad, jättefin!
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning