Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven spontant till tonerna av Beethovens pianosonat nr 8 i C moll.




så har du alltid mig

Sov. Tryggt.

Vila vid min barm.

Här finns det inget ont och styggt.

Bara jag och bortgömd harm. 

 

Ljuset kommer nästa dag,

mörkret, sover du nu bort

och vaknar starkare än jag.

Ack, livet är så kort.

 

Räds ej världen flicka lilla

låt den rädas dig

Och skulle det gå illa

så har du alltid mig.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-23 11:31



Bookmark and Share


  Dalkullan
vilade lite i dina ord en stund <3
2011-05-09

  Heikki Hellman
Skönt som sonaten!
2011-04-23

    ej medlem längre
Otroligt vackert
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP