Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar är ett tillstånd där ingenting kan hindra mig.

Jag drömmer för lite....




Fri vers av SannaPanna
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-23 23:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra tänkt :) !
2011-05-08

  Linda CH VIP
Kort och gott! Forsätt drömma och du kan göra allt.
2011-05-04

  Ninananonia VIP
Ja! :)
2011-04-30

    ej medlem längre
Aha!!! Vilken härlig insikt...kortfattat formulerat...fokuserat och tänkvärt
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna