Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken väg gick vi? (2011)


Du som aldrig kom mig att vara
hur går vi, du och jag
det finns en evighet emellan oss
ett avstånd, totalt tyvärr.

Du ljuvaste av kvinna
du står fortfarande på distans
jag längtar efter din närhet
du står kvar i min längtan för evigt.




Prosa av Järnkatten
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-23 13:46



Bookmark and Share


  Anira
vackra formuleringar,,,du som aldrig kom mej att vara....♥

och.....du står kvar i min längtan för evigt.....mmmmmm♥
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten