Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja,det kan vara fler dagar i livet man känner att det går att följa med och acceptera såsom allt är, tom. vädret.


Bara För En Dag

Tänk, att bara för en dag

känna väderstyrkans krafter

ina och vina högt

omvartannat lågt

ifrån en stormvind.

Bara för en stund

vara ett med dess väderkraft.

Känna stark vind
känna det hårda regnet
piska mot sin ena kind.

Smaka på naturkraftens saft.

Det gudomliga tillhör också oss
det är bara att släppa ner hårknuten
och släppa loss.

Rida med vindarna över hedarna.
Följa den oföljsamma vägen.
Skaka när det skakar.
Knaka när det knakar.

Cykla runt på
molnens svarta bomull.
Samtidigt le
och skratta sig livsfull.

Känna det man känner.
Uppleva kärlekens natur
när den bränner.

Tänk, om man bara för en dag
fick tänka, känna och göra
precis som man vill!

Ja lite likt vädrets
tidlösa styrkor

och mer därtill...




Fri vers av demonsson
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-04-23 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det skulle vara en underbar dag
som man bara vill ha flera utav!
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson