Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är vår livsföda om vi inte ens får vara eller kan vara glada?


LIVSFÖDAN


Ät dig mätt på

choklad

och

sedan på

kålblad.

Då blir

du både

mätt, nöjd, utrensad

och glad!




Fri vers av demonsson
Läst 214 gånger
Publicerad 2011-04-23 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett ovanligt kostråd!
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson