Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi minns olika vägar och vägarna bär med sig sina minnen. Träd stenar mm. sägs också minnas något.


Stenminnen


Småstenar

är också ett berg

eller åtminstone

leder dem oss
till ett berg

och påminner oss

om vägen dit...




Fri vers av demonsson
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-23 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan vara som en berättelse att få en speciell sten i sin hand . . .
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson