Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att TRO!!!


Att tro på Gud är att handla i kärlek
även
mot de
som inte tror

på en
Gud

Eller de
som tolkar bibeln

annorlunda




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-24 00:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!
2011-06-01

  Maria T
Så fint
Att tro är att handla i kärlek
2011-04-24

  Zelogath
Så sant!
En tro i kärlekens tecken förvandrar minsta handling till en kärlekshandling
För alla medmänniskor
2011-04-24

  Junitvillingen
Klokord minsann!! Gillas skarpt:-)
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP