Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramen i min tanke



längtar kramen
du får mig att känna trygghet

människovärmen inom dig
omsluter min tanke, min kropp


i tanken är din närhet
så verklig

så stark, påtaglig


utom alla avstånd, alla illusioner
i en stund

medmänsklig värme, rentav
familjekänsla

kärlek


ofrånkomlig din omtanke
jag aldrig glömmer

aldrig slutar sakna


sann






Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-24 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP