Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande

Du var en främling
något helt nytt
en känsla i nuet

vi
är
livet

Och på tomma magar
kunde vi leva tryggt
i den oas vi skapat

livet
mättar
oss

Jag såg fler dimmensioner
det lyste i natten
din beröring kittlade

aldrig
mer
ensam













Fri vers av Katastrofal
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 20:25



Bookmark and Share


  filosofian
vad skönt att ha någon brevid.
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Katastrofal
Katastrofal