Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighet

Ge mig inte mer
det räcker med det jag har.
Jag har inga krav
på det jag inte haft sen innan.

Tysta mina ord
när de räcker för länge.
Den som spar han har
även visdom och goda råd
är dyra.

Varsamhet i tvist
mellan två.
Högljutt ljudande liv
sjudande
pulserande
rivande
lämnar spår
efter strid.

Det som aldrig varit mitt
att ha
är ingenting jag kräver.
Så låt bli mig,
ge mig inte mer.




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár