Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röst



Jag vill lyssna på en
sprödare röst
som viskar livet
i mitt öra

En röst som kastats runt
eller vaggas lugnt
på livets hav

Ett skälvande möte
av hopp och rädsla
naket och nära
När ridån har fallit, ljuset släckts
är allt på riktigt




Fri vers av siamesen
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen