Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag höll mitt löfte, Jag fortsatt vara jag

Blunda

Känn mitt hjärta slå

Känn mitt huvud mot ditt bröst

känn känslan som finns i min själ för dig

öppna ögonen

se det är fortfarande jag

se jag finns kvar precis som jag sa

jag är precis den jag hela tiden berättade om

Le med mig

Gråt med mig

Lev med mig

Jag står alltid kvar, precis där jag sa




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria