Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är autism awereness månad och då jag jobbar åt personer med autism ville jag skriva något om det.


Allas värld?

Du verkar bo i en bubbla, en värld vi andra inte förstår

Våra egna behov synliggörs när vi dig inte når

Du kan få oss att tappa tålamod och humör

När vi inte längre orkar tala som du gör

Trots att jag vet att du kanske bara försöker förstå vår världs innehåll

Så full av information och regler, för dig ett kognitivt läckande såll

Det finns dock sätt för oss att kommunicera

Det skapar lugn hos dig, mig och flera

Men då måste vi lära oss att du ska inte bara försöka förstå och ta plats i den värld som är vår

Vi måste också lära oss att förstå din värld, även om den är svår

För din värld är min värld, och min värld är din värld

Vår värld




Bunden vers (Rim) av micke ahlborg
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-26 11:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Tack

så är det
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg