Foto: Peter Garheden

Redigering: Queenia

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden

Redigering: Queenia




Riv av! Skär av!

 


Himmel!



Dela den mitt itu!


Låt helvetet

och himmelriket

mötas i den eld

som bor i mig.


Vill inte jagas längre!

Vill sprängas i bitar av kärlek,

som ej kan besvaras!



.. den eld som brinner,

förtär allt som står i vägen!

Många har älskats,

än fler förtärts, 

men min längtan får aldrig nog!


Ja, du sa en gång

att du älskade mig

- men den dagen kom

då jag blev idioten.


Ja, än värre ord,

har brutit sig in i mitt

medvetna rum.

Sparats och ingjutits

i järnet som blev

mitt hjärta.

 

 

Övergiven är du,

övergiven är jag

för alltid

för dessa uttalade

ords skull!

 

Ingen eld kan någonsin

förändra det faktum...

att jag älskat till döds,

älskat till skilsmässa,

älskat till galenskap

älskat till kroppen förtärs av längtan

efter det som varit och inte är!



 




Fri vers av queenia
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-26 23:02



Bookmark and Share


  Polisen
Hur mycket får man?
2011-05-12

  LenaJohansson VIP
bra!
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia