Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligen



vi är goda människor
vi värnar om andra

vårt spektrum är för stort i denna dumtid

vad tänker ni?


har ni inte mer kapacitet, intellekt
medkännande

gillar ni inte att behöva bedövas för att ni är övermänniskor?


vi som lever i en tid där vi är födda till att bryta ny mark
ses som sjukliga

vår påverkan, styrka
vårt mod

vi bedövar oss från omgivningen dumhet
kapitalism

omänsklig politik
fullständigt dumstrutig jakt på värde i form av prasslande dollars


ett fucked-up individperspektiv som tar död på människoartens värden

knulla, föda barn


glöm inte att utveckla ditt perceptionscentrum
vara en ledare

en ledares högra hand


en pionjär i kärlekens anda


kärleken till människans fortlevnad

uppbyggande destruktivitet


bryta, riva murar
se lögner

kanalisera


tacksamhet






Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-27 00:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
skarpa ljusblixtar ser jag

du skriver det kärleken viskar

inte vinande viskar kärleken
dess verkan kan kläs i de skrudarna
just på grund av det du skriver
och kanske

är det just huvudets tanke vilket gör allt detta
för att den så innerligt ber; hjärta led mig i din skönhets vandring

tack till bildväckans klara ljus
2011-04-27

    Max Poisé
Ord och inga visor. Vi fördummar oss...jajamen..ständigt..snyggt skrivet!

verkligen!
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP