Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till L.Patrik W.Johansson poeter.se för översättningen "Sångernas Sång ur böckernas Bok" som berett mig en oändligt stor glädje.


Ett ringa tack!

"Denna världens barn skickar sig visare än ljusets barn..."är ett av Jesu bevingade ord.

Ingen troende har berett mig en större glädje än författaren till denna nya översättning.

Fast denna bok varit min favoritbok i många år så blev den som ny med en ny översättning.

Jag fick nya vinklingar på textens innehåll som berikade mig enormt

för att inte tala om bilderna så otroligt väl utvalda.

Texterna förde mig in i en ny och fördjupad gudsrealation som jag nu inte kan leva förutan.

"Dock förbliver jag städse hos dig; du håller mig vid din högra hand.

Du skall leda mig efter ditt råd och sedan upptaga mig med ära.

Vem har jag eljest i himmelen!

Och när jag har dig,

icke åstundar jag då något på jorden!"

Psaltaren 73:23-25

Mitt varmaste tack och Guds rikaste välsignelse tillönskar jag Dig min broder och vän!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-27 10:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin varm text
2011-05-06

    ej medlem längre
Tack Bibbi och Patrik!

Mina ord som jag har i mitt hjärta:

"Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i din hand"
2011-04-28

  aol
så vackert du tolkar skriften
2011-04-27

  L Patrik W Johansson VIP
Jag la upp den kompletta nu, den fick vänta till påsk pga ryggen och att skrivlusten måste finnas...det påminner lite om aptit och törst med att skriva också, att tänka klart

Jag tror att du glädjer människor dagligen,
jag kanske gör det mer anonymt med översättningar

2 Corinthians 2

1 So I made up my mind that I would not
make another painful visit to you. 2 For
if I grieve you, who is left to make me
glad but you whom I have grieved? 3 I
wrote as I did, so that when I came I
would not be distressed by those who
should have made me rejoice. I had
confidence in all of you, that you would
all share my joy. 4 For I wrote you out
of great distress and anguish of heart
and with many tears, not to grieve you
but to let you know the depth of my love
for you.

biblegateways nya version 2011

ska läsa song of songs där senare
de har hela bibeln i ny engelsk version

Be well,
LPWJ
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP