Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det får bli en lustig text men ord som en dag kom bara.


Hoppande Grodor


Hoppande floppande knoppande grodor.

Bredflabbade stora stroppande grodor.

Grodor ur munnen hoppade.

Grodor muntert kväkade.

Läkande bräkande får i hagen

tävlade med grodor och räknade,
räknade till tusen loppor i ullen.

En ridande kvidande polis på fåren
var nog en full en
och samtidigt

åt polisen upp grodlåren...




Fri vers av demonsson
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snipp, snapp, snut, så var sagan slut!
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson