Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paper cut



Du

blir mindre och mindre i mina ögon.

Vet inget som svider så illa som det här

Lite likt salubrin i ett paper cut sår


du vet inte om

att jag vet

Du spelar bra

Jag får väl ändå ge dig det


Insikten och den tråkiga sanningen,

kommer krypande som den svarthåriga i the Ring.


Illamåendet sköljer över mig och jag drunknar i mina egna tårar


Du är ingenting i mina ögon mer




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean