Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
april 2011


A n d r e a s

Du
regnade in
i mitt liv

vått regn
mot min
varma
asfalt

jag klarar
inte det
här
utan just
dig


kanske i en
annan stad
en annan värld
i en
annan
tidszon

finner du
mig
och jag
dig

men
jag lever
i nuet

jag vill
inte vänta
orkar inte
se dig

förlöpa
förloras
förbytas
bli äldre;

Jag vill inte se dig

r e g n a

b o r t

i f r å n

m i g.


men orkar jag se
dig
gå under?
mäktar
jag verkligen
med?

din stad
är för rörig
för dig

din stad
är för hård
mot dig

min stad
släpper mig
inte fri

min stad
låter mig
inte växa
till den
människa

jag vet
att jag är.


regna inte bort
sommaren
längtar efter dig
jag längtar
efter
dig

regna inte
bort

jag saknar dig
saknar
ditt solsken

och jag
längtar
sommaren längtar
efter dina

underbart
bleka
ben.




Fri vers av En anledning
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-27 21:27



Bookmark and Share


  hets
åh, verkligen
2011-04-27

  Nikatta
även denna. du gör mig lite salig, tänk att jag inte upptäckt dig tidigare
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning