Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade denhär från 2009 men tyckte den var värd all heder.


Social

Jag ringde till Socialdemokraterna och frågade om de möjligtvis visst hur jag skulle uppfostra min son så han blev Socialist. De sa: -Va? Jo, jag vill uppfostra min son så han blir socialist och jag tänkte att ni visste hur jag skulle göra. De svarade att de inte ville vara med i några skämtprogram och undrade om jag ringde från radion. Jag sa att jag inte ringde från radion och då svarade de att man minsann inte skulle få göra dem till åtlöje. Jag sa att jag inte ville göra min son till åtlöje så därför vill jag uppfostra honom socialistiskt. Då la de på.

Sen ringde jag upp Försäkringskassan för att berätta att jag slutat borsta tänderna. De sa att de inte brydde sig något nämnvärt men de skulle göra en notering för framtiden. Därefter ringde jag mitt försäkringsbolag och berättade att jag slutat besiktiga min bil. Då lät de meddela att jag är struken ur deras kundregister och att jag bör se mig om efter ett annat alternativ. –Vadå alternativ, sa jag. Men då bara tutade det i luren som på film. Plötsligt fick jag för mig att jag var tvungen att rätta till håret och försöka le in i kameran. Fall i fall jag var med i något sådant skämtprogram. Man vill ju inte göra sig till åtlöje.




Prosa av Niclas P
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclas P
Niclas P