Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad version


Jag är ju som sagt inte petig

Jag skulle vilja säga
att jag är som en superhjälte


fast det vore en lögn


Men jag skulle passa i trikåer
eller åtminstone i mantel


Jag skulle i alla fall vilja bli din hjälte


Men jag kan nöja mig
med att hjälpa en tant över vägen


Tänk om hon ger mig en puss
eller hemmagjord tårta.


Jag gillar tårtor


fast jag föredrar nog pussar


Om det inte är en grymt god tårta förstås
eller om personen i fråga är sämst på pussar


Det vore synd
för jag älskar faktiskt pussar


Egentligen älskar jag väl allt mys
men jag är inte petig


Men om min ärkefiende


hotade mig med sina hemska uppfinningar
så skulle jag erkännna


att jag egentligen tycker bäst om pussar


Jag vill nog påstå
att min bästa superkraft
är mitt varma hjärta och min humor


Jag är en ovanligt glad och positiv herre


som drömmer om att träffa min prinsessa


Hon får gärna vara en superhjälte
eller i alla fall äga ett par trikåer
Minst 3-7 stycken


Ditt val


Men, för stunden har jag fullt upp med andra saker
som att pilla mig i naveln.
Nej, jag skojar bara


Jag pillar mig aldrig i naveln


Nu ljög jag visst igen
det brukar jag inte göra


Faktum är att jag verkligen värdesätter ärlighet


Det händer att jag gör det
(pillar mig i naveln alltså)


men jag föredrar att ha saker och ting för mig


Helst ting


Jag är ju som sagt inte petig




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 607 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-28 12:23



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
kan ärligt säga att jag älskar denna , så himla söt rolig, humoristisk med en längtan efter någon flicka :) puss å mys. hjälp hjälp rädda mig ;)
2011-05-25

  Julio VIP
riktigt jäkla bra
2011-05-01

  Sanningsägaren VIP
kontaktannons à la Peti Prince
2011-04-30

  Havre
Jag älskar det här.
Det är som att du vill be om saker,
men ändå inte.
Vill önska och vara,
men ändå inte.
Underbart.
2011-04-30

  Nattsuddan
Gud så charmig dikt. Men vad är det för fel på både pussar och tårta?
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden