Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofärdig

Jag vill skriva något
men jag vill inte


få sympati


jag vill prata
men jag vet inte


vad jag ska säga


Jag vill fly
men jag vet inte


vart jag ska ta vägen




Fri vers av Prins Hatt Under Orden
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-18 23:41



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
precis så
2014-01-07

  Minkki VIP
väl formulerat om en situation som känns igen av de flesta, kan jag tro

2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden