Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskussions dissektion

Min kropp skriker
efter dig

sa du


Vet du vad min
kropp säger

frågade jag


Nej, svarade du



Sch!




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 461 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-22 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är så söt.

(det där fick mig att känna mig som någon annan här inne, vars kommentarer jag inte gillar, men jag menar det som en vikt i dina ord.)
2012-06-25

  Sanningsägaren VIP
Scchhhhh!
Scchhnyggt!
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden