Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min lilla bustiger


Lilla Tiger

Flytta
Brinna


Gå upp i rök


Jävla kärlek


Ska vi inte fly nånstans

bara du och jag



lilla Tiger




Fri vers av Prins Hatt Under Orden
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-18 23:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint ..
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden