Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinget

Jag ska köpa
mig ett Ting

ett sånt där
där man dömmer
folk och fä

Sen ska jag
döpa det

till


Ingenting


eller


Allting


Jag har inte
bestämt

mig



än




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 457 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-27 19:33



Bookmark and Share


  HQ
Haha, en riktigt härlig text!
2012-09-09

  Nattsuddan
Tihi, jag röstar för ingenting. :) Allting påminner i sammanhanget för mycket om det Isländska parlamentet...
Fast nanting var också ganska fint och lite norrländskt. :)
2012-07-03

  Sanningsägaren VIP
men nanting!
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden