Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från djupet av mitt hjärta

Jag

den jag verkligen

är


den ingen annan

ser

sitter där djupt
djupt inom mig

långt där nere
på djupet
av mitt mörka

hjärta

och saknar

dig

Jag saknar dig
Jag saknar

dig




från djupet
av mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 647 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-07 22:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att sakna någon är jobbigt. Jag vet.
2012-05-13

    ej medlem längre
Åh, den kändes. Ibland kan radbrytningar och mellanrum vara avgörande i en dikt. Vackert!
2012-05-13

  Sanningsägaren VIP
den största saknaden av dem alla...
vackert
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden