Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa ord är svårare än andra (eller konsekvensen av min handling)

Ett ögonblicks beslut fick större konsekvenser än jag trott då orden du sa ekar i mitt huvud:

"Jag är besviken på dig"




Fri vers av micke ahlborg
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-04-29 17:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det gör ont... du skriver ekot
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg