Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte, jag vill inte.


Försökte få mig
mot mina vänner.
jag behöll dem
fast inte offentligt
men
jag vill inte, jag vill inte.

Försökte få mig
på erat lag.
Få mig populär
på andras bekostnad
men
jag vill inte, jag vill inte.

Försökte få mig
att ta bara ett bloss
av hashpipan
korkat
men
jag vill inte, jag vill inte.

Försökte få mig
till den dåliga människan
jag var aldrig perfekt
men
jag vill inte, jag vill inte.

Försökte få mig att
älska er
på något sätt kanske
men
jag vill inte, jag vill inte.

Försökte få mig att
göra inbrott
på natten
jag tittade på
men
jag vill inte, jag vill inte.

När allt gick överstyr
skulle jag hålla upp er
jag drog i några trådar
men
jag vill inte, jag vill inte.

Det var länge sen
och ni vill
ha mig till baka
coola gänget i rökrutan
men
jag vill inte, jag vill inte.

Jag behövde inte följa
er väg
och
jag vill inte, jag vill inte.




Fri vers av mika
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-12-23 16:53



Bookmark and Share


  mjuk
Oj sååå bra.Fantastisk text.Du måste va en stark tjej.Att falla till föga för grupptrycket är så lätt och väldigt vanlig.Toppen :)
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

mika
mika