Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion



Vet verkligen inte vad fan man ska göra

eller hur man ska göra det

Det här börjar kännas patetiskt


idiotiskt


Som att leta efter Atlantis


söka efter något som inte finns


Det enda jag har funnit

det jag vet

är att allt bara är ett spel

och en illusion




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 216 gånger
Publicerad 2011-04-29 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean