Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blundar om natten

Vaken
Stilla i mörkret

Andas
stillhet

Förnimmer hennes doft

Min älskades doft

Blott
ett ögonblick

skapar ro





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-29 23:37



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
en vacker
rodoft
2011-05-03

  Stjärnöga
Så vackert skrivet..
kärleken är ALLT
i ögonblicket och
i evighet!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders