Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja det gör du nog

Hur kan du hela tiden skriva så träffande ord
Du är ordens William Tell
Eller kanske Robin Hood
Stjäl du från de rika och ger till oss fattiga
Ja det gör du nog
Berika mig




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-30 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden