Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyp

Men nyp mig
Jag tror jag drömmer
Du är för bra för att vara sann


Fast du
Jag vill nog hellre aldrig vakna


Nej gör inte det
Nyp mig inte


Varför lyssnade du inte på mig
Din jävel




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-30 11:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Jag gillar dina ordvolter
2011-05-27

    ej medlem längre
Grymt bra.
2011-04-30

  that guy
det är vid sådana tillfällen som man hatar att verkligheten inte alltid lever upp till fantasin;/ mycket bra:)
2011-04-30

  Nattsuddan
Ja, dessa drömmar varför måste man vakna?
Men tack för dikten den bjöd som vanligt på din unika charm och jag ska läsa den många gånger. ^^
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden